Η DFΚ International γιορτάζει την βράβευση της σαν «Όμιλος της Χρονιάς» στο Διεθνές Λογιστικό Φόρουμ στα Βραβεία 2015

Η κορυφαία διάκριση απονεμήθηκε στην DFK International κατά την τελετή απονομής των βραβείων για την ανάδειξη της αριστείας στο λογιστικό επάγγελμα, που πραγματοποιήθηκε στο Kensington Close Hotel στο Λονδίνο.

Ο Martin Sharp, Διευθύνων Σύμβουλος της DFK International, παρέλαβε το βραβείο «Όμιλος της Χρονιάς» εκ μέρους της DFK International για τον όμιλο της χρονιάς στην συγκεκριμένη κατηγορία .Το βραβείο διεκδικούσαν επίσης η INPACT και Praxity.

Οι φιναλίστ και οι νικητές επιλέχθηκαν από μια ανεξάρτητη επιτροπή κριτών συμπεριλαμβανομένων των Τζέιν Χάουαρντ, συνέταιρος στο Wragge Lawrence Graham & Co LLP, Ndungu Gathinji πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Κένυας (ICPAK) και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της IFAC, και Mark Koziel , Αντιπρόεδρος στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών.

Για να κερδίσει στην κατηγορία αυτή, η DFK International έπρεπε να αποδείξει την εκτέλεση κερδοφόρων στρατηγικών ανάπτυξης, να αναγνωριστεί από τον κλάδο ως μια αξιόπιστη Εταιρεία που προσφέρει συνεχώς, υψηλής ποιότητας επαγγελματικές υπηρεσίες και να αριστεύσει σε μια σειρά από βασικούς στρατηγικούς και επιχειρησιακούς τομείς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Η συμμετοχή της DFK International βασίστηκε στην συμβολή της στην προώθηση του επαγγέλματος για περισσότερα από 50 χρόνια καθώς και η σημαντική πρόοδος που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια στην απόκτηση νέων μελών, την ενίσχυση της συνεργασίας των μελών και τη δημιουργία ειδικών αξιών για τα μέλη της μέσω επενδύσεων σε υποδομές πληροφορικής.

Κατά την ανακοίνωση των νικητών, η International Accounting Bulletin ανέφερε ότι : «Η DFK International είναι η δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη οργάνωση στους 10 μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς για το οικονομικό έτος 2014. Έχει επεκτείνει την παρουσία της πέρα από τις παραδοσιακές βάσεις της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και πρόσθεσε μέλη από όλες τις περιφέρειες».

Η σταθερή ανάπτυξη της DFK International παρά τις δύσκολες συνθήκες σε βασικές αγορές, καθώς και η ολοκληρωμένη υποψηφιότητα της με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα, καθώς και το διεθνούς επιπέδου πλαίσιο αντίληψης και η ανθεκτικότητα της σε αντιξοότητες, αποτέλεσαν παράγοντες που συνέβαλλαν στην απόκτηση του βραβείου «Όμιλος της Χρονιάς».

Ο κος. Δημήτρης Δημητρίου, Πρόεδρος της DFK International, δήλωσε: «Η DFK International είναι στην ευχάριστη θέση να επιλεχθεί ως ο νικητής του Διεθνούς Λογιστικού Φόρουμ για την χρονιά 2015.

Αυτά τα βραβεία αποδίδονται για την επίδειξη αριστείας στο διεθνές λογιστικό επάγγελμα. Συνεπώς, είναι μια τεράστια τιμή να αναγνωριστεί κάποια εταιρεία ως ο κορυφαίος όμιλος ανάμεσα σε τόσους ξεχωριστούς συμμετέχοντες.

Αναγνωρίζει τις προόδους της DFK International το τελευταίο έτος και συνεχίζει την επέκτασή της με υψηλής ποιότητας λογιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, και θα συμβάλει αναμφίβολα στην έμπνευση μας να επιτύχουμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες πηγαίνοντας μπροστά.

Το Φόρουμ και η τελετή απονομής των βραβείων στοχεύει στην Βρετανία, ευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι ηγέτες στον λογιστικό τομέα και συγκεντρώνει μερικές από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου.

Οι ομιλίες στην εκδήλωση επικεντρώθηκαν στο τομέα της λογιστικής το 2015, την αποδιοργάνωση, την ασφάλεια των δεδομένων και της ψηφιοποίησης, με ένα πάνελ έμπειρων ομιλητών συζητώντας για την μορφή της λογιστικής βιομηχανίας το 2020.

Ο Όμιλος της Χρονιάς ακολουθώντας την παραπάνω έρευνα που διενεργήθηκε από την Επιτροπή Διεθνών Λογιστικών νωρίτερα αυτό το έτος, αναφέρει ότι η DFK International καταγράφηκε ως ο όμιλος με τα υψηλότερα ποσοστά αύξησης εσόδων το 2014 και κατατάσσεται έβδομος στις λογιστικές υπηρεσίες.

Η DFK International έχει πάνω από 400 γραφεία σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: http://www.dfk.com/news/dfk-on-top-of-the-world/