Άνθρωποι

Άνθρωποι

Οι επιτυχημένες εταιρείες έχουν εξίσου επιτυχημένους ανθρώπους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

H Global Advisory Tax Solutions A.E., απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη, με πλούσια εργασιακή εμπειρία, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως από οποιαδήποτε εταιρεία, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήρια δύναμή μας. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, με ευέλικτες, πρακτικές λύσεις, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύουν επαγγελματισμό και αξιοπιστία σε όποιο έργο ανατεθεί.

Γνωριστε την ομαδα μας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών στο τομέα Φορολογίας Εισοδήματος. Μετά την ολοκλήρωση της μακροχρόνιας θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών, διετέλεσε Οικονομικός και Φορολογικός σύμβουλος στον Χρηματοπιστωτικό τομέα. Αυτή τη στιγμή είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Global Advisory Tax Solutions A.E. μέλος της DFK International.

Ο κύριος Μπουκουβάλας διαθέτει σημαντική εμπειρία 28 ετών σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών σε πολλαπλούς επιχειρηματικούς κλάδους. Κατείχε διευθυντικές θέσεις στην Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως – Coca Cola , στη Diageo, στη Vodafone, στη EFG Eurobank, στην Open24, στη Γρ. Σαράντης, στη Shipmates International, στην Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και στην Apivita, ενώ έχει διατελέσει και Σύμβουλος Διοίκησης για πολλές εταιρίες.

Δικηγόρος

Ο κύριος Δημοσθένης Παπαδημητρίου είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο εμπορικό, φορολογικό και εργατικό δίκαιο. Συνεργάστηκε με την ΑΤΕBANK και εξακολουθεί να συνεργάζεται στα ως άνω αντικείμενα με την τράπεζα Πειραιώς, την τράπεζα Κύπρου,καθώς και το δικηγορικό γραφείο Ποταμίτης Βεκρής.

Ο ρόλος του στην εταιρία Global Advisory Tax Solutions A.E. μέλος της DFK International, είναι η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών σε φορολογικά ζητήματα εταιριών του εμπορικού, βιομηχανικού, χρηματοπιστωτικού και ναυτιλιακού τομέα.

Δικηγόρος

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος είναι δικηγόρος από το έτος 2002 με ειδίκευση στο φορολογικό, εμπορικό και αστικό δίκαιο. Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα διεθνούς φορολογίας, φορολογίας εισοδήματος, φορολογικού σχεδιασμού, συγχωνεύσεων – εξαγορών και εμπορικών συμβάσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (LL.M.) στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ και έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο φορολογικό δίκαιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και διεθνείς επιστημονικές εκδόσεις και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα συμβουλευτικά έργα που αφορούν μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Επαγγελματική Εμπειρία:

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος έχει εργαστεί για 7 έτη ως φορολογικός δικηγόρος σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων (BIG 4) και ως δικηγόρος σε δικηγορικές εταιρείες.