Ποιοί είμαστε

Ποιοί Είμαστε

“Μακριά” και όμως τόσο κοντά…

H Global Advisory Tax Solutions A.E. ιδρύθηκε το 2010 για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις σε λογιστικό, φορολογικό και εν γένει συμβουλευτικό επίπεδο, με τη διεθνή μέθοδο του out-sourcing, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού τους κόστους. Επίσης η Εταιρεία μας επεκτείνεται και πρωτοπορεί στις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων-Real Estate, διαθέτοντας σε όλη την επικράτεια έμπειρα στελέχη, μηχανικούς και δικηγόρους με πολυετή και άρτια τεχνική κατάρτιση, που καλύπτουν επιτυχώς όλο το φάσμα των υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας.

Η δυναμική ομάδα των στελεχών μας διαθέτει τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία σε μία πληθώρα έργων, που εγγυώνται την άρτια εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας. Άλλωστε, στην Εταιρεία μας θεωρούμε ότι η πραγματική μας «περιουσία» είναι οι άνθρωποί μας, που με βάση την πολυετή εμπειρία τους, προσφέρουν καθημερινά ουσιαστικές λύσεις και έγκυρες συμβουλές σε κάθε συνεργάτη που μας επιλέγει, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας του.

Η φιλοσοφία μας ξεπερνά τα στενά όρια των λογιστικών ή φορολογικών υπηρεσιών! Είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για πολυεθνική, αναλύουμε με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών μας και καταρτίζουμε ρεαλιστικά και εξατομικευμένα πλάνα δράσης, ώστε να επιτύχουμε μαζί τους στόχους που μας έχουν εμπιστευθεί.

Υλοποιούμε άμεσα, προλαμβάνουμε αμεσότερα! Παρέχουμε όλες τις καθημερινές απαραίτητες λογιστικές υπηρεσίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης αλλά και υψηλού επιπέδου financial consulting, για οποιοδήποτε εξειδικευμένο έργο μας ζητηθεί. Μεταδίδουμε παράλληλα τη γνώση και την εμπειρία μας στα στελέχη των πελατών μας, εκπαιδεύοντάς τα να λειτουργούν με οργανωτικό και λειτουργικό τρόπο προς όφελος της επιχείρησής τους.

Με αμεσότητα και ευελιξία ανταποκρινόμαστε σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη, με συνέπεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Μπορεί να μην βρισκόμαστε “μέσα” στην επιχείρηση/πελάτη μας, αλλά είμαστε ο πιο κοντινός της συνεργάτης…