Ποιοί είμαστε

Ποιοί Είμαστε

“Μακριά” και όμως τόσο κοντά…

H Global Advisory Tax Solutions A.E. ιδρύθηκε το 2010 για να υποστηρίξει τις ελληνικές εταιρείες σε λογιστικό, φορολογικό και κυρίως συμβουλευτικό επίπεδο, με τη διεθνή μέθοδο του out-sourcing, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο μειώνεται αισθητά το μηνιαίο λειτουργικό τους κόστος. Η εταιρεία μας επεκτείνεται και πρωτοπορεί στις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων-Real Estate διαθέτοντας έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνική κατάρτιση που καλύπτει επιτυχώς ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας. Διαθέτοντας ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων μηχανικών και δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία, είναι μέλος του διεθνούς δικτύου DFK International, του παγκόσμιου συνδέσμου ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών, με παρουσία σε 80 χώρες και προσωπικό που αριθμεί πάνω από 10.000 άτομα.

Η έμπειρη και δυναμική ομάδα στελεχών που απαρτίζουν τη Global Advisory Tax Solutions A.E, διαθέτει κατάρτιση, τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία σε μία πληθώρα έργων, που εγγυώνται την άρτια εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους συνεργάτες μας. Άλλωστε, στη Global Advisory Tax Solutions A.E θεωρούμε ότι η πραγματική μας “περιουσία” είναι οι άνθρωποί μας, που με βάση την πολυετή εμπειρία τους σε χειρισμό πολυεθνικών λογαριασμών, προσφέρουν καθημερινά τις ουσιαστικές λύσεις και τις έγκυρες συμβουλές σε κάθε συνεργάτη που μας επιλέγει, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας του.

Η φιλοσοφία μας ξεπερνά τα στενά όρια των λογιστικών ή φορολογικών υπηρεσιών! Είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για πολυεθνική, αναλύουμε με ακρίβεια τις ανάγκες των συνεργατών μας και καταρτίζουμε ρεαλιστικά και εξατομικευμένα πλάνα δράσης, ώστε να επιτύχουμε μαζί τους στόχους που μας έχετε εμπιστευθεί.

Υλοποιούμε άμεσα, προλαμβάνουμε αμεσότερα! Παρέχουμε από τις καθημερινές απαραίτητες λογιστικές υπηρεσίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, μέχρι το υψηλού επιπέδου financial consulting, για οποιοδήποτε εξειδικευμένο έργο παρουσιαστεί. Μεταδίδουμε παράλληλα, τη γνώση και την εμπειρία μας στα δικά σας στελέχη, εκπαιδεύοντάς τα να λειτουργούν με οργανωτικό και λειτουργικό τρόπο, προς όφελος της επιχείρησής σας.

 

Με αμεσότητα και ευελιξία, ανταποκρινόμαστε σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη, με συνέπεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.
Μπορεί να μην βρισκόμαστε “μέσα” στην εταιρεία σας, αλλά είμαστε ο πιο κοντινός σας συνεργάτης…

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ανοίξτε το επισυναπτόμενο αρχείο.
(Link for the Company Profile)